Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. januar 1999 kl 19.35 Menns hemmelige liv

Menns hemmelige liv (t)

NRK2 tirsdag 26. januar kl 19.35
Menns hemmelige liv (2:13)

Phils problem
Nyskilte Phil (Bradley Whitford) har igjen begynt å gå ut på byen. Nå har han truffet en sexy blondine som ikke legger skjul på hva hun ønsker. Men Phil skjelver av prestasjonsangst.
Phil prøver i det lengste å utsette det uunngåelige ved å invitere damen ut på dyre restauranter og i teatret. Men hun lar seg ikke avlede så lett. Da hun foreslår at de dropper teaterbesøket og i stedet drar hjem til ham, får Phil panikk. Etter å ha konferert med vennene Michael og Andy, som \"tilfeldigvis\" befinner seg på samme restaurant, skjønner han at det ikke nytter å utsette det lenger. Vennene overtar teaterbillettene og Phil tar blondinen med hjem.
Michael (Peter Gallagher) har sine egne problemer å stri med. Ekskona har tatt med seg ungene og flyttet til en annen kant av landet sammen med hans beste kompis. Men han elsker fortsatt sin ekskone og har ikke gitt opp håpet om at hun skal komme tilbake.
Andy (Mitch Rouse) opplever i kveldens episode at å komme i avisen og på tv også gjør han mer interessant blant damene.

Om serien
\"Menns hemmelige liv\" viser tre skilte menn på noen og tretti som alle er i ulike faser av en skilsmisse. Deres eneste adspredelse er den ukentlige golftimen.
Michael (Peter Gallagher) driver en fabrikk som satser på gjenbruk av rød murstein. Han er ærlig, direkte og hederlig. Han overkompenserer for sin families ikke helt plettfrie rykte og farens tvilsomme fortid. Han savner barna fryktelig. Og selv om halvparten av kvinnene på Manhattan gjerne skulle ha gått ut med ham, ser ingen av dem ut til å kunne måle seg med hans ekskone.
Phil (Bradley Whitford), forretningsfører for en gruppe idrettsutøvere, er prototypen på en machomann. Han elsker sine barn, men skryter ellers av at han ikke eier følelser. Det er i alle fall det han sier. Hans største hemmelighet er nemlig at han har følelser.
Andy (Mitch Rouse) produserer kunstig frukt og grønnsaker. Selv om han er svært maskulin mann med svart belte i kampsport og er villig til å gjøre alt som står omtalt i friluftsmagasiner, er han livredd for bakterier og virus.
De tre mennene bor i hver sin leilighet på Manhattan, men møtes så ofte de kan for å spille golf eller spise middag på sin favorittrestaurant. Restauranteieren Kate (Christine Dunford) tar seg av de tre vennene.
NRK2 tirsdag kl 19.35

Bilde (elektronisk via NTB, Data-tv/Internett)
De tre skilte mennene i \"Menns hemmelige liv\" spilles av f.v. (Bradley Whitford (Phil), Mitch Rouse (Andy) og Peter Gallagher (Michael).

Amerikansk komiserie i 13 deler
Originaltittel: The Secret Lives of Men
Med Peter Gallagher, Bradley Whitford, Mitch Rouse og Christine Dunford
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41