Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 25. januar 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Tiltrekningens mysterier

Evan (Samuel Johnson) kommer med et uventet frieri til Jemima, men vil hun si ja? (Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) kommer med et uventet frieri til Jemima, men vil hun si ja? (Foto: Southern Star)
Evan og Jemimas forhold blir mer og mer intenst, så intenst at Evan kommer med et uventet frieri. Men er han klar for en så stor forpliktelse? Og vil Jemima si ja? Det fins sannsynligvis ingen logikk bak tiltrekningens mysterier.

Kelly har fått sex på hjernen, og det er ikke bra for studiene hennes. Når Frank tilbyr Kelly jobben som research-assistent, blir hun redd for at forelskelsen vil vokse. Hun er desperat etter å få vite hva Frank føler, men han gir ingenting ved dørene.

En totalt mislykket fødselsdagsgave gjør at Lucy avslyser bryllupet sitt, og Nikki forteller hva hun virkelig føler for venninnens forlovede. Når Lucy forsander mening om Piers, er vennskapet med Nikki ødelagt.

Christian bestemmer at det er på tide for Stu å få eks-kjæresten ut av systemet, og komme inn i kretsen igjen. Stu skjønner etter hvert at verden er full av vakre kvinner som ikke vil ha ham. Helt til Grace dukker opp…

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Mysteries of Attraction"
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78