Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 18. september 2006 kl 23.10 Store studio

Noe i media

Per Sundnes og Anne Lindmo leder Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Per Sundnes og Anne Lindmo leder Store studio. (Foto: Jan Alsaker)
Hver generasjon, sitt kallenavn. "Dessertgenerasjonen" er blitt voksne, "generasjon X" er passé. Vi er kommet til NIM-generasjonen.

NIM-generasjonen er "Noe i media"-generasjonen. Den kjennetegnes ved at mange har lyst til å jobbe i mediene, kanskje helst tv eller radio, men at de ikke helt hvorfor - eller hvordan de skal komme dit. Har ønsket om å være synlig overtatt for ønsket om å være kjent for noe?

I studio kommer tre kulturpersoner som er eller kanskje blir synlig på hvert sitt område. Artist Bertine Zetlitz er velkjent, og for tiden aktuell med sitt nye album "My Italian Greyhound". "Reprise"-regissør Joachim Trier har vært mye i vinden i det siste, mens romandebutant Frank Lande kanskje kommer til å bli et kjent navn. Da er det en god start å skrive en bok som heter det samme som seg selv.

Navnesøstre
Kveldens musikalske bidrag er De tre Martene, Marte Wullf, Marthe Valle og Marte Heggelund. Foruten å kunne synge og traktere piano og gitar, skriver de låtene selv. Nå er de tre navnesøstrene på turné sammen. I kveld spiller de i Store studio.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup 23 04 77 51 (92 01 55 79)