Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 25. mai 2000 kl 22.30 U

U


NRK1 torsdag 25. mai kl 22.30
U (10:10)

Siste U før sommeren!

Rune fyller 21 år, Håvard er sjalu, Aggie flykter fra byen, Silje og Vegard snakker ut, Kjersti møter først veggen og deretter kjærligheten, og alle skylder på alle etter en brann i studio.

I Us sending på tirsdag så vi at det ble brann i studio etter programledernes svært ukritiske bruk av tennvæske på grill. Midt i et intervju begynte det å brenne, og alle måtte evakuere studio. Utenfor sto grill, møbler, parasoll og søppelkasser i lys lue, og brannvesenet ble tilkalt.
Senere skyldte alle programlederne på hverandre, og ingen ville ta ansvar for brannen. Derfor ble politiet kontaktet, og i kveldens sending møter vi de fem programlederne midt under harde avhør med en særdeles myndig politietterforsker.

Vi får som vanlig også et innblikk i hva som har skjedd i programledernes liv siden sist.

Rune 21 år
Rune våkner opp i en kyllingdrakt etter å ha feiret sin 21. fødselsdag. På veien hjem får han hjelp av noen engler og husker etter hvert bruddstykker av kvelden i forveien. Det er ikke sikkert Rune er så fornøyd med det han finner ut at han har gjort. Han har latt seg friste av djevelen i forkledning...

Kjerstis siste film
Kjersti er innkalt til medarbeidersamtale hos sjefen. Samtalen ender ikke så bra, og Kjersti bestemmer seg for å dra hjem til Naustdal. På flyplassen venter mor og far. De er på vei til Thailand på ferie, og regner med å bli borte i minst seks uker. Hjemme på gården treffer Kjersti igjen avløseren Sonno. Sonno varter opp med mat og vin, og Kjersti finner ut at det kanskje ikke var så ille å reise fra Oslo allikevel.

Som vanlig treffer vi også Silje, Aggie og Håvard.

Se siste U før sommeren, med røyklukt, politiavhør og beskyldninger.

Send fortsatt en mail til u@nrk.no eller for SMS: send u til 1987.

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilde
1. Rune Hagerup som kylling. (NRK-foto: Ole Kaland)

Pressekontakt U: Åse Mørk (ase.mork@nrk.no), tlf 23 04 20 50
Redaksjonsledere U: Marius Hoel (marius.hoel@nrk.no), tlf 23 04 53 46 og Jan Strande Ødegårdstuen (jan.strande.odegardstuen@nrk.no), tlf 23 04 85 16
Pressetjenesten NRK: Sabine Hammari (sabine.hammari@nrk.no), tlf 23 04 99 18
2