Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. september 2005 kl 23.10 Lydverket

Åpenhjertig møte med de Lillos

Javisst er det kake igjen, og alle får. I høst turnerer de Lillos over det ganske land, og i Lydverket i kveld er gutta mer åpne enn de har vært noensinne. (Foto: Universal Music Norge)
Javisst er det kake igjen, og alle får. I høst turnerer de Lillos over det ganske land, og i Lydverket i kveld er gutta mer åpne enn de har vært noensinne. (Foto: Universal Music Norge)
Det har gått 20 år siden de Lillos begynte å øve i leiligheten til Lars Fredrik Beckstrøm. Siden har bandet gått fra å være en hemmelighet for de spesielt interesserte til å bli en del av den norske folkesjela. Lydverket har møtt en av Norges mest populære popgrupper.

I kveld kan du bli med Lydverket når tida spoles tilbake til 80-tallet og gutta selv forteller historien om de Lillos. Med bandets egne private opptak nøster vi opp historien fra 1985 til 2005.

Med egne opptak
I åpenhjertige intervju forteller de om veien fra å spille inn den første demoen i Kjerringvik til statusen som norske pop-ikoner de har i dag. Det har vært mange fine stunder, men også en tid da alt ikke var så hyggelig. For da den store suksessen var et faktum, og hele landet la sin elsk på dem, var det plutselig ikke like moro å være de Lillos…

Om Lydverket
I høst legger Lydverket større vekt på artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og det blir færre korte reportasjer. Mona B. Riise er fortsatt programleder.

Det blir også fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, men denne høsten skal redaksjonen gjøre flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer