Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 19. september 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Ingen fredag uten Beat for beat!

Ivar Dyrhaug trår til med sin åttende sesong av
Ivar Dyrhaug trår til med sin åttende sesong av "Beat for beat" (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Ivar Dyrhaug trår til igjen og plukker artister fra øverste hylle til å gjeste suksessprogrammet. Det blir både kjente og mindre kjente fjes, og i den uhøytidelige musikk-konkurransen får de vist sine talenter i alt fra barneviser til rock.

I kveld tar Lisa Nilsson, Odd René Andersen, Torun Eriksen og Hans Esben Gihle plass ved siden av pianistene Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl. Lisa Nilssons samarbeid med Bjørn Eidsvåg og deres hit "Mysteriet deg" gjorde henne til allemannseie i Norge. Nå har hun gitt ut samleplate slik at nordmenn kan bli bedre kjent med henne. I kveld er hun på lag med Odd René Andersen. Etter å ha turnert rundt om i landet i en årrekke burde han være kjent for de fleste.

På det andre laget har pianist Trond Nagell Dahl fått besøk av en sambygding. Hans Esben Gihle er fra Toten, og er mest kjent fra tiden som solist i Oslo Gospel Choir. Lisa Nilsson er en av hans favorittartister, men han lover at han ikke skal bli "starstruck". Med seg på laget har han Torun Eriksen som er plateakutell. Mandag kommer debutplata "Glittercard", en melodiøs miks av jazz og soul.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikk-konkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78