Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. april 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Docs dype hemmelighet

Monte
Monte "Doc" Parker blir hjemsøkt av noe forferdelig han gjorde for 20 år siden. (Foto: Warner Bros.)
Monte "Doc" Parker blir hjemsøkt av 20 år gamle minner da han støter på kjæresten sin fra gymnaset.

Ekskjæresten minner ham om hendelsen som fikk livet hans til dramatisk å endre kurs da han var ung. Selv om Doc prøver å kontrollere følelsene, tar de fullstendig overhånd da han og partneren, Alex, foretar et gjenopplivingsforsøk.

Carlos, som vanligvis jobber sammen med Doc, har sine egne kvaler. Han kjemper desperat med å klare og stå på en meget viktig eksamen i genetikk.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Les mer:
NBCs sider: http://www.nbc.com/Third_Watch/about/index.html
Diverse: http://search.msn.no/results.asp?cfg=SMCINITIAL&srch=5&FORM=AS5&RS=CHECKED&v=1&q=third+watch

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41