Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. mars 1999 kl 21.05 Detektimen: Derrick

Detektimen: Derrick (t)

NRK1 fredag 5. mars kl 21.05
Detektimen: Derrick

Selvmord eller drap?
To mennesker blir funnet døde på samme tid: En ung pike og en enslig mann har begge tilsynelatende begått selvmord. Men Derrick føler at saken nok ikke er så enkel.
På begge åstedene støter Derrick på en ung prest, som tydelig rystet kan fortelle at han snakket med den avdøde mannen på telefonen da denne rettet pistolen mot seg selv.
Derrick foretar en ny og grundig analyse av åstedsbildene, og det gjør ham bare enda mer overbevist om at dette er en sak som ikke lar seg løse i en håndvending.

Om serien
\"Derrick\" er den største seriesuksessen i tysk fjernsyns historie. Den 75 år gamle norgesvennen Horst Tappert har spilt rollen som Derrick helt siden 1974. Serien har vært umåtelig populær i mer enn 100 land gjennom nesten et kvart århundre og ble introdusert i Norge i 1975. Siden har den ligget høyt oppe på seerstatistikkene her hjemme.
Horst Tappert har imidlertid nå bestemt seg for at nok er nok. Etter 24 år og 281 episoder er det ugjenkallelig slutt. NRK har vist så å si alle episoder som har vært laget i serien, og sender nå de ti siste episodene. Fram til påske skal vi bli med Derrick og hans trofaste makker Harry Klein (Fritz Wepper) på deres aller siste oppdrag.
NRK1 fredag kl 21.05

Tysk kriminalserie
Produksjon: ZDF
I hovedrollene: Horst Tappert og Fritz Wepper
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23047751