Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 7. januar 2007 kl 18.25 Willy Nilsen på camping

Willy er tilbake

Faren til Egil (Robert Skjærstad), Willy (Luna Amarna Draiisma-Wanvik), moren til Willy (Marian Saastad Ottesen) og Egil (Ludwig Omre) ankommer Gunnars camping. (Foto: Nordisk Film)
Faren til Egil (Robert Skjærstad), Willy (Luna Amarna Draiisma-Wanvik), moren til Willy (Marian Saastad Ottesen) og Egil (Ludwig Omre) ankommer Gunnars camping. (Foto: Nordisk Film)
I kveld er det klart for en ny sesong av serien om den lille jenta Willy på sju år. Hun har blitt venn med Egil i borettslaget, og sammen driver de noe som heter "Godhetens tjeneste". Ved hjelp av spionasje og fantasi gjør de sure folk glade. Nå drar de sammen på campingtur.

NRK og Nordisk Film står bak denne sjarmerende barneserien, som nå kan by på fem nye episoder. Denne gangen følger vi Willy, eller Wilhelmine som hun egentlig heter, på campingtur med moren sin, Egil og faren hans.

Serien har en imponerende rolleliste, med navn som Marian Saastad Ottesen, Robert Skjærstad, Ole-Jørgen Nilsen, Jonas Rønning, Arlene Wilkes, Ingar Helge Gimle, Finn Schau, Jon Øigarden, Simone Larsen fra D’Sound og mange flere.

Manusforfatterne Linn Skåber og Terje Solli er selv kjente skuespillere.

Willy og Egil drar på camping
Det er bestefaren til Egil som driver campingplassen, noe han synes er vanskelig å gjøre alene etter at bestemoren til Egil døde. Derfor bestemmer Egil og pappaen hans seg for å dra på sommerferie dit for å hjelpe ham.

Campingen er gammel og slitt, og det er nesten bare sure gjester der. Bestefar kunne egentlig tenke seg at faren til Egil overtok driften, men han synes heller at bestefaren bør selge.

Egentlig passer det bra at alt er så trist og at alle er sure, for da kan Willy og Egil drive "Godhetens tjeneste" så mye de vil.

Den første de møter på campingen er Kari, som nekter dem å danse og er skikkelig sint. Willy og Egil spionerer på henne og oppdager at hun faktisk danser selv, inne i campingvogna foran dukkene sine. Men hvorfor vil hun ikke la noen andre danse? Og hvorfor danser hun ikke selv sammen med de andre? "Godhetens tjeneste" er på saken!

Norsk dramaserie i fem deler (2006)
Produsert for NRK av Nordisk Film
Produsent: Berit Steen
Regi: Cathrine Simonsen
Manus: Linn Skåber og Terje Solli
I rollene: Luna Amarna Draiisma-Wanvik (Willy), Ludwig Omre (Egil), Marian Saastad Ottesen (Willys mor), Robert Skjærstad (Egils far), Ole-Jørgen Nilsen (Egils bestefar) m. fl.
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no