Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. november 2006 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Hestetyver og poker

Rob avslører en bande med hestetyver, og Helen føler seg usikker i forholdet til ham. Tante Peggy er som vanlig på farten igjen.

En pike blir skadd i en rideulykke. Hendelsen fører til at Rob oppdager en serie hestetyverier, men det er vanskelig å komme på sporet av de skyldige. Inntil en kjent sladrekjerring i Aidensfield, Mrs. Jowett, tipser Rob om at det foregår noe mystisk i en gammel, forlatt fabrikkbygning.

Nektet på puben
Blaketon aner uråd da David og hans tante Peggy begynner å tråle puben. De har noe muffens for seg i avdelingen opp trappen. Det viser seg at Peggy er i full sving med å organisere en poker-aften.

Da Blakton gjør kort prosess og kaster dem ut, er Peggy rask med å ta igjen. Hun prøver å starte en konkurrerende pub tvers over gaten.

Ville hester
Ikke engang ville hester kunne klart å dra Rob vekk fra Helen. Hun har resonnert fram og tilbake om hva det hendte mellom dem da de overnattet i Whitby, og kommet til at forholdet er et åpent minefelt.

Nå forsøker Helen å fortelle Rob så varsomt som mulig at hun vil gjøre det slutt.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: Rustlers and Hustlers
Produsert av: Granada International
Med bl.a. William Simons (Alf Ventress), Geoffrey Hughes (Vernon Scripps), Peter Benson (Bernard 'Bernie' Scripps), Sophie Ward (Helen Trent), John Duttine (George Miller), Derek Fowlds (Oscar Blaketon), David Lonsdale (David Stockwell), Tricia Penrose (Gina Ward), Jonathan Kerrigan (Rob Walker), Mark Jordon (Phil Bellamy), Gwen Taylor (Peggy Armstrong)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Les mer