Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

SUPER lørdag 8. januar 2011 kl 18.35 AF1

Musikk og følelser


Det er duket for et gjensyn med den populære serien "AF1". Det har gått en stund og gruppens popularitet har begynt å falme. Da de plutselig får konkurranse fra annet hold, får de til fulle merke at AF1 faktisk betyr Alle For En…

Hovedhistorien i den nye serien handler om Mira (Julie Maria Dahl) og den vanskelige kjærligheten. Hun forelsker seg i Kim (Andreas Vorkinnslien) den kuleste breakeren på klubben. Hun tror at Kim kan bli hennes bare ved at hun er tøff og kul. Men er det nå virkelig slik?

Det dukker opp et rockeband, et metall-band og et gospelkor som skal dele øvingslokale med AF1. Markering og posisjonering mellom gruppene tar til.

Første episode
Mira er innbitt, tøff hiphop’er og hun trener så mye hun kan. Men hun er mye alene. Mira savner en kjæreste og får heller ikke helt til det der med å være venninne. Så møter hun en kjekk gutt i bassenget. Hvem er han egentlig og hvordan finner hun ham igjen?

AF1-crewet oppfører seg som konger på ungdomsklubben. De fnyser av klubbleder Kjell som foreslår at AF1 skal melde seg på Ungdommens Kulturmønstring. Vet han ikke hvor store
AF1 er?

Pressen bes ta kontakt med sidsel.linden@nrk.no for ytterligere informasjon og flere bilder til serien.

Egenprodusert dramaserie 2011
NRK Super
Regi: Gisle Halvorsen
Prosjektleder: Rita Sarnes
Pressekontakt: Sidsel Linden 23 04 98 41
Skuespillere: Julie Maria Dahl (Mira), Andras Vorkinnslien (Kim), Redwan Mohamed (Nabil), Yaseen Asher (Tariq), Vibeke Juell Bugge (Kamilla), Endre Mistereggen (Tommy), Jack Leonard Holldorf (Matias), Marie Tangen (Maria), Cecilie Laursen (Lisa), Cliff Dodzi Solberg (Ratib), Philip Ørn Gjerdrum (Mahmo), Ine Westbye (Sara), Peder Opland (Ruben), Mats Anders Malum (Petter), mfl.