Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 2004 kl 18.30 Johnny og Johanna

Alene hjemme

Johnny (Nikolai Djupesland) har bestemt seg for at Johanna ikke er så teit, og sammen med Konrad (Mikkel D. Nygaard) leier han en film han vet hun vil like. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny (Nikolai Djupesland) har bestemt seg for at Johanna ikke er så teit, og sammen med Konrad (Mikkel D. Nygaard) leier han en film han vet hun vil like. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Johnny og Johanna skal være alene hjemme en kveld, og Reka og Konrad kommer på besøk. Johnny lurer på om Johanna ikke er så verst likevel, men da han overhører at hun skal forsøke å få ham til å kysse Reka, bestemmer han seg for å ta igjen.

Rekas forelskelse i Johnny har ikke blitt mindre etter at de satt innesperret i kjelleren sammen, men hun aner ikke om han liker henne eller ikke.

Og hva med Mette? Er Johnny sammen med henne, eller er han det ikke? Akkurat det er ikke en gang Johnny helt sikker på.

Om serien
"Johnny og Johanna" er en ny dramaserie for unge i tolv deler, produsert av Barne- og ungdomsavdelingen i NRK. Serien tar oss med inn i den nye familien til Johnny og Johanna.

Johanna blir glad og tror hun får en storebror da Johnny og faren hans Eddie flytter inn hos henne og moren Line. Men Johnny er ikke like begeistret, og det blir ikke bedre da han havner i den beryktede B-klassen på den nye barneskolen.

Nikolai Djupesland som spiller Johnny, er et nytt fjes på skjermen, mens Maiken Kolle Riskild (Johanna) allerede har lang erfaring som barnespøkelset i Barne-tv-serien "Uhu!". I rollen som Johannas mor Line finner vi Ines Prange, mens Stig Henrik Hoff spiller Eddie, Johnnys far. Prosjektleder Birgitte Iuel har tidligere blant annet jobbet med NRKs populære julekalender "Jul på Månetoppen".

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Nikolai Djupesland, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252