Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. august 2002 kl 23.40 Sang til moderne kvinner: Der drømmene bor

Å realisere en drøm

John-John Bruseth  er idéhaver til
John-John Bruseth er idéhaver til "Sang til moderne kvinner". Han er også medprodusent, regissør og musikkansvarlig. (Foto: Ellen Korvald)
Mette Biering vil skrive bok om forskning på nye tekstiler. Trine Rødli ønsker å drive klesdesignfirma. Begge må gi avkall på noe for å få realisert sine drømmer.

Mette Biering er utdannet designer fra Milano, men arbeider til daglig som markedssjef i et industrifirma på Kongsberg. Det Mette egentlig vil, er å jobbe med forskning på nye tekstiler. Derfor tar hun permisjon for å skrive en bok om emnet, som kan bli begynnelsen til å virkeliggjøre drømmen.

Trine Rødli er firebarnsmor og bosatt i Oslo. Hun har lenge hatt lyst til å bruke utdannelsen sin, og derfor prøver hun nå å ta permisjon fra jobben som småbarnsmor for å drive et klesdesignfirma sammen med en venninne.

Om serien
”Sang til moderne kvinner” er en hyllest til moderne kvinner som har gjort selvstendige valg for hva de vil med livet sitt. Initiativet til serien kom fra filmprodusent John-John Bruseth som er bosatt ved Larvik. Han har portrettert 13 sterke kvinner i samarbeid med kommunene langs Numedalslågen i ”Den Grønne Dalen” hvor 11 av kvinnene er bosatt. ”Den Grønne Dalen” ønsker å markere seg som en region med muligheter for spennende, varierte og gode liv for moderne kvinner.

Menneskene bak serien
Numedalsutvikling BA har vært hovedprodusent for fjernsynsserien. Prosjektleder har vært Kjetil Heitmann, tlf. 32 74 65 66, mobil nr. 90 91 98 60.
John-John Bruseth I Alle Tiders Film og TV er idéhaver, medprodusent, regissør og musikkansvarlig, mens Eirik Kaasa Eliassen har vært utøvende produsent. For nærmere informasjon om fjernsynsserien kan regissør John-John Bruseth kontaktes på telefon 97 09 89 14. For nærmere informasjon om Den Grønne Dalen kan koordinator Ellen Korvald kontaktes på tlf. 32 76 06 52.

Kontaktperson programinnkjøp: Gunilla Gaarder, tlf. 23 04 93 64
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

Bilde
John-John Bruseth er idéhaver til ”Sang til moderne kvinner”. Han er også medprodusent, regissør og musikkansvarlig. (Foto: Ellen Korvald)

Mette Biering arbeider som markedssjef i et industrifirma, men har egentlig lyst til å drive med forskning på nye tekstiler. (Foto: Tom-Erik Grønningsæter)


LENKER
  • www.gronndal.no