Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. oktober 2008 kl 18.00 Kometkameratene

Gilli jakter på kjærligheten

Agent25 vil finne ut hvordan det er å kysse. (Foto: Ole Kaland/NRK)
Agent25 vil finne ut hvordan det er å kysse. (Foto: Ole Kaland/NRK)
Kometkameratene tar for seg både store og små temaer på sin oppdagelsesferd på jorda. I det fjerde programmet har den muntre gjengen kommet over noe som heter kjærlighet.

Den alltid nysgjerrige forskeren Gilli prøver å skjønne hva dette med kjærlighet er. Menneskene er tydeligvis veldig opptatt av det, men Gilli synes det er vanskelig å forstå. Finnes det flere typer kjærlighet tro?

Kyssejakt og raspeballer
Agent25 er også på nytt oppdrag. I sin iver etter kunnskap og uten frykt for å spørre, roter agenten seg ofte bort i misforståelser. Nå har Agent25 funnet ut at det er noe rart som heter kyssing og drar på jakt for å finne noe å kysse.

Kokken lager hoppende gode raspeballer, men Kokkens kjele oppfører seg merkelig, - kanskje kan mekaniker Mook hjelpe?

Kometkameratene
Det åpner opp for mange morsomme episoder når de seks Kometkameratene reiser til jordkloden for å prøve å forstå seg på alt det rare menneskene driver med. Vi får være med inn i romskipet og i hvert program finner gjengen et tema de vil forske på. Med humor, musikk, snert og undring stiller de spørsmål om menneskene og livet på jorda i et filosofisk barne-tv for hele familien.

Stemmene bak dukkene er:
• Aslag Guttormsgaard (Mook): Musiker og skuespiller, kjent fra Hurra Torpedo og Black Debbath, og som Hønsemannen i "Barnas Supershow".

• Ole Jacob Lindeberg (Gilli): Skuespiller og musiker fra Moss. Kjent fra præriebandet Dusty Cowshit og fra "Kaptein Rødskjegg og sjørøverne".

• Linda Mahala Mathiassen (Agent25): Skuespiller og tekstforfatter. Driver med stand up og revy.

• Hanne Dahle (Kaptein Lu): Skuespiller og dukkespiller. Kjent som kvinnen bak nebbdyret Molo fra "Kalle og Molo" og Alfa i "Sesam Stasjon".

• Thomas Hildebrand (Zook): Låtskriver og vokalist, har jobbet mye med dukkespill, bla som Superkatt i "Barnas Superjul".

• Espen Beranek Holm (Kokken): Musiker, journalist og komiker. Kjent som Beranek, humorist i Løvebakken på NRK1 og "Hallo i uken" på P2.

Egenproduksjon i 12 programmer fra Program Oslo (2008)
Prosjektleder: Cathrine Simonsen
Manus: Terje Solli
Med: Linda Mahala Mathiassen, Espen Beranek Holm, Aslag Guttormsgaard, Ole Jacob Lindberg, Hanne Dahle og Thomas Hildebrand.
Pressekontakt:Anja Nylund Hagen , tlf: 23044079 / 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.notlf: 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside