Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. november 2006 kl 23.15 Sopranos

Gnagende følelser

Tony (James Gandolfini) og Carmela (Edie Falco) med barna Anthony jr. (Robert Iler) og Meadow (Jamie-Lynn Discala).
Tony (James Gandolfini) og Carmela (Edie Falco) med barna Anthony jr. (Robert Iler) og Meadow (Jamie-Lynn Discala).
New York-boss Johnny Sack presses til konkurs av politiet og ber Tony om hjelp. Tonys svoger Bobby får gjennomgå. Tony føler at Carmela er fjern og at han ikke når fram til henne. Og oppe i New Hampshire havner Vito i vanskeligheter.

I en presset situasjon vil Johnny at Tony tar seg av en større andel han har i byggebransjen i New Orleans. Tony lover å møte eierne og få ut kontantene.

Bobby Bacala, som er gift med Tonys søster Janice, har alltid fått dårlig behandling. Nå vil Janice ha en forandring, Tony får vær så god oppføre seg ordentlig mot mannen hennes.

Oppe i New Hampshire flytter Vito inn hos Jim for å jobbe som altmuligmann for ham. Men er Vito i stand til å vareta et uspennende, ærlig arbeid?

Hos psykologen
Til psykolog Melfi klager Tony over at Carmela ikke er noe tess i senga lenger, samtidig som han innrømmer at han oppfører seg dårlig mot sin svoger Bobby. Kan det være fordi han ønsker å hevne seg på sin søster Janice?

Jim og Vito er med i det frivillige brannkorpset, og i forbindelse med en kirkebrann blir Vito dagens helt. Vito foreslår litt pokerspill og øl på kvelden, men karene går tidlig hjem og Jim er sur.

Om serien
Handlingen er lagt til New Jersey, like ved New York. Dette er kjerneområdet for Tony Soprano og hans familie, både i privat og profesjonell forstand. Tony strever med å holde rivaliserende gjenger unna, samt å opprettholde en skjør maktbalanse innad i sin egen gruppe. Myndighetene er stadig i hælene på Tony, men foreløpig har han lykkes i å holde dem unna.

Samtidig må han forsøke å være en god og ansvarlig ektemann, noe han ikke alltid har like stort hell med. Konfliktene har vært mange med kona Carmela, sønnen A. J. og søsteren Janice. Så det er kanskje ikke så rart at Tony har hatt behov for å lufte sine frustrasjoner hos psykiateren Dr. Jennifer Melfi.

Innkjøpt amerikansk dramaserie (2005)
Originaltittel: The Sopranos (Season 6)
Episodetittel: Moe n’ Joe
Produsert av: HBO
I de viktigste rollene: James Gandolfini (Tony Soprano), Lorraine Bracco (Dr. Jennifer Melfi), Edie Falco (Carmela Soprano), Dre De Matteo (Adriana La Cerva), Michael Imperioli (Christopher Moltisanti), Dominic Chianese ("Junior" Soprano), Steven van Zandt (Silvio Dante), Tony Scirico (Paulie Walnuts), Steve Buscemi (Tony Blundetto), Jamie-Lynn Discala (Meadow Soprano), Robert Iler (Anthony Soprano jr.)
Pressekontakt: Steinar Dahl, 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Les mer