Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 8. april 2010 kl 20.15 Samantha

Tilbake på skolen


Sesong to av den kanadiske dramaserien "Samantha" starter i kveld. Jenta fra Boston er tilbake på skolen etter en åtte måneders reise i Sør-Amerika, og klar for sitt andre år på universitetet.

Vi følger Samantha Best (spilt av Charity Shea) og hennes studievenner i det de frigjør seg fra ungdomsårene og entrer studietiden. Endelig får de gjøre akkurat som de vil uten at foreldrene blander seg. Det blir åtte episoder spekket av kjærlighetsdrama og intriger.

Gamle venner og ny kjærlighet
Etter hjemkomsten fra Sør-Amerika er Samantha klar for å ta opp kontakten med de gamle vennene sine Noah (Randal Edwards) og Kat (Jennifer Miller). I tillegg dukker det opp nye ansikter i Del (Michael Xavier), Poppi (Nadiya Chettiar) og Robyn (Mishael Morgan), som alle blir koblet til Samantha på forskjellige måter.

På kjærlighetsfronten får Samantha to beilere denne sesongen. Først ut er Rich, en sjarmerende gutt hun møtte på reise i Sør-Amerika, som plutselig dukker opp på universitetet hennes. I tillegg møter vi den tøffe gutten Jake, som vekker Samathas ville side.

Kanadisk dramaserie fra 2009
Original tittel: The Best Years: Dangerous Liaisons, season 2
Produsert av: Fremantle Corporation - NY
Regi: Graeme Campbell
Med: Charity Shea, Randal Edwards, Jennifer Miller, Nadiya Chettiar, Michael Xavier, Mishael Morgan
Pressekontakt: Nathalie Sprus , 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900