Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 14. september 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Vennskap kommer og går

Evan (Samuel Johnson) er stadig på sjekker’n…(Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) er stadig på sjekker’n…(Foto: Southern Star)
Simon tar med seg gutta på fisketur, noe som alle setter pris på. Det gjelder særlig Tidy som viser seg å være litt av en "fiskernazist". Han stiller med topp utstyr, ekspertknekken i håndleddet og en belærende holdning som irriterer vettet av "elevene" Richie og Simon.

Da Christian får høre at Evan og George er sammen, blir forholdet noe anstrengt. Rundt leirbålet, etter noen drinker, løsner tungebåndene. Christian kan ikke dy seg, men forteller Evan en rystende hemmelighet. Tidy slipper også en bombe – om Gabrielle.

Tilbake i byen er Kelly nervøs foran sitt første møte med Jessie, den unge jenta fra "Brødre- og søstreprosjektet". Blant sandskulpturer og bilbaner knyttes det et bånd mellom de to fremmede.

Senere på kvelden tar Kelly med seg den euforiske atmosfæren til Fu Bar, hvor hun inspirerer Gabrielle, Chloe og George til en uforglemmelig jentekveld på byen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet, men Alex flyttet ut etter å ha møtt Rex. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten går det opp og ned. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver seg som såpestjerne på tv, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv. Det samme kan sies om Gabrielle, mens Kelly gjerne vil hjelpe sine medmennesker.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Weird Species Man"
Med: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Sibylla Budd (Gabrielle), David tredinnick (Simon)
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger larsen , tlf. 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • Les mer