Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. oktober 2009 kl 20.25 De ukjente

I fyr og flamme

F.v: Øyvind Rafto, Carl Fredrik Hellevang-Larsen, Anders Hoff og til høyre: Unni Lindell, Anne B. Ragde. (Foto: Ole Kaland, NRK)
F.v: Øyvind Rafto, Carl Fredrik Hellevang-Larsen, Anders Hoff og til høyre: Unni Lindell, Anne B. Ragde. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Hvor raske er Raske menn til å gjette hvem av de ukjente som er brannmann? Blir de for eksempel slått av menneskekjennerne Unni Lindell og Anne B. Ragde? Det er duket for intens spenning i sesongens siste utgave av "De ukjente".

To av Norges mest populære forfattere, Unni Lindell og Anne B Ragde, er litt av et radarpar på privaten, og i kveld skal de prøve seg på samme lag i "De ukjente". På det andre laget er trioen Raske menn som består av Øyvind Rafto, Carl Fredrik Hellevang Larsen og Anders Hoff.

Utfordringene de to kjendislagene får i kveld, er å finne ut hvem av de ukjente som er kordirigent, kjemiker, brannmann, spesialeffektmaker, frisør og tatoverer.

Det mest spennende er når forfatterdamene blir "sperret inne" i et hus som blir tent fyr på. Da er det viktig at riktig brannmann kommer ut for å slukke!

Vi får også se i Vikartjenesten hvordan det gikk med Kåre Magnus Bergh og Marthe Sveberg Bjørstad da de måtte ut og prøve seg som bønder i uken som gikk.

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen, stig.karlsen@nrk.no
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no