Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. april 2010 kl 19.45 Bedre puls

Uforsvarlig tungvekter

Deltakerne i Bedre Puls er i hardtrening. Siw fra Hakadal får endelig prøve seg på ordentlige ski – ikke bare rulleski. Foto: Ole Kaland, NRK
Deltakerne i Bedre Puls er i hardtrening. Siw fra Hakadal får endelig prøve seg på ordentlige ski – ikke bare rulleski. Foto: Ole Kaland, NRK
Bob-trener Jørn Stians dom er klar: Hvis ikke Jostein går ned i vekt, er det ikke forsvarlig å la ham kjøre bob.

Fire mann skal ha plass i bob’en, da må alle være slanke og godt trent. I tillegg må Jostein få opp spurtfarten.

En stopper for unnasluntringen
Både kosthold og trening må derfor strammes opp for bikeren. En spinningsykkel i stua skal gjøre det umulig å skulke unna trening, selv i jula!

Generalprøven
Siw er klar for å bytte ut asfalt og rulleski med snø og langrennsski. Snøen har kommet, og Siw skal gå på ski for aller første gang siden hun var 5 år. Langrennstrener Trude Dybendahl gjør et tappert forsøk på å lære Siw diagonalgang, for det påståtte langrennstalentet er veldig godt skjult..

Det store målet
Marius er skadet i ryggen og får ikke trent bryting, mens ektemann Alex begynner endelig å få tak på teknikken - akkurat tidsnok til å få vite hvilken konkurranse Yngvar har meldt dem på i.

Om serien:
I "Bedre puls" skjulte talenter" plukker trener og programleder Yngvar Andersen ut fire vanlige, utrente mennesker fra en søknadsbunke på nesten 1000, og skal finne deres idrettstalent.

I løpet av fem måneder skal de fire personene trenes fra å være sofapoteter til å nå et tøft, sportslig mål. Påstanden til trener og programleder Yngvar Andersen er: "Alle har et talent!"

Egenprodusert magasinprogram fra 2009
Programleder: Yngvar Andersen
Prosjektleder: Randi Hellum
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, 924 03 873 / 23 04 45 76
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900