Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 23. oktober 2002 kl 22.00 Store Studio

Musikk og bøker

Aimee Mann spiller i Store Studio i kveld.
Aimee Mann spiller i Store Studio i kveld.
Forfatteren Jonny Hallberg, regissøren Trond Kvist kommer til Anne Sandvik Lindmo i Store Studio. Artisten Aimee Mann står for det musikalske innslaget.

Hallberg blir betegnet som en av de nye stemmene i norsk litteratur, og han har gjort seg sterkt bemerket på filmlerretet, blant annet med ”Budbringeren” og ”Amatørene” hvor han skrev manus i samarbeidet med Pål Sletaune. For tiden er han aktuell med en ny roman, ”En uskyldig tid”.

Trond Kvist er en av de to regissørene av dokumentarfilem ”Bumerang” om politivoldskandalen i Bergen. Den andre personen (Gunnar Vikene) har nå laget filmen ”Himmelfall”, mens Kvist har fortsatt innen dokumentarsjangeren. Han har blant annet laget filmen ”Junkies”, og er nå straks klar med ”Velkommen hjem” – en film om negere og seminegere, eller enkelt og greit det flerkulturelle Norge.

Aimee Mann har gitt ut sitt tredje solo-album, og sverger denne gangen til radiovennlig popmusikk, som hun selv kaller det. Mann er en tøff dame som har våget å sette sine egne grenser i popbransjen, og klarer seg likevle veldig bra. I kveld synger hun i ”Store Studio”.

NRK Kultur
Egenprodusert magasin og talkshow
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10