Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 16. desember 2003 kl 19.30 Pokerfjes

Gameshow-veteran vil til finalen

Fra venstre Torgeir Nielsen,  Leif Anker Andersen, programleder Linn Mevold Skogheim, Harald Thorsen og Eirik Forus.(NRK-foto)
Fra venstre Torgeir Nielsen, Leif Anker Andersen, programleder Linn Mevold Skogheim, Harald Thorsen og Eirik Forus.(NRK-foto)
Torgeir Nielsen har vært med i utallige gameshow på tv. I kveld kjemper han om å komme til finalen i "Pokerfjes" på NRK2.

I kveldens tredje semifinale i spørreprogrammet er Torgeir Nielsen (47) fra Asker en av de fire deltakerne som kjemper om en finaleplass og muligheten for å vinne 100 000 kroner lillejulaften.

Torgeir er forvaltningssjef i Lier Boligbyggerlag og har en lang liste med gameshow han har vært med i, blant annet "Jeopardy" og "Vil du bli millionær".

I kveld kjemper han mot lærer Leif Anker Andersen (55) fra Bergen, historiestudent Eirik Forus (25) fra Stavanger og Harald Thorsen (57) fra Mandal. Sistnevnte er med fordi Siri Christensen trakk seg fra semifinalen. Harald har en fortid som vakt på et casino i Skottland, kanskje er det til hjelp i "Pokerfjes"?

Semifinaler og finale
Fram til den store finalen lille julaften skal vi gjennom fire semifinaler. Den første gikk 9. desember, neste gikk 11. desember, og de to siste er i kveld og torsdag 18. desember.


Produsert av Program RIKS Bergen for NRK2
Programleder: Linn Mevold Skogheim
Prosjektleder: Ole Egil Størkson tlf. 928 68 451
Presse: Erik Bull , tlf 99599760