Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 11. november 2012 kl 20.15 Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

Kjører rattkjelke til jobb


Tenk å bo sånn til at du kan kjøre rattkjelke til jobb? Det er den perfekte tilværelsen for det unge paret Magnhild Snaprud og Christoffer Christensen, som elsker friluftsliv. De har slått seg ned på den nedlagte fjellgården Liestøl i Åseral i Vest-Agder.

Magnhild Snaprud fra Søgne og Christoffer Christensen fra Danmark fant hverandre da de gikk friluftsliv på Høgskulen i Telemark. De har nå tatt over den nedlagte fjellgården Liestøl i Åseral i Vest-Agder. Magnhild jobber som lærer nede i bygda og bruker gjerne rattkjelke når hun tar skolevegen fatt på vinterstid. Christoffer har forelsket seg i gamle tømmerhus og driver med restaureringsarbeid.

Om serien
Dette er den tiende sesongen av tv-suksessen «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu». Og den folkekjære programlederen Oddgeir Bruaset har nok en gang funnet frem til herlige einstøinger og personligheter langt utenfor allfarvei. Denne gangen drar han blant annet på besøk til et fraflyttet fiskevær i Meløyvær, en veilaus fjellgård på Fosen, Skrepprud i Numedal, Brattværet på Nordmørkysten og Liestøl i Åseral i Vest-Agder.

Norsk dokumentarserie i 6 deler
Egenproduksjon fra NRK Møre og Romsdal
Programleder: Oddgeir Bruaset
Pressekontakt: Silje Marie Lien tlf: 97 52 52 87
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice tlf: 815 65 900