Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. oktober 2004 kl 22.50 Løvebakken

Spøkefull spørretime

Programleder Øystein Bache leder
Programleder Øystein Bache leder "debatten" i Løvebakken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Både prinsippene og blødmene sitter løst når det røde og det blå partiet setter hverandre stevne i Løvebakken. Programleder Øystein Bache gjør fortvilede, men dessverre fånyttede, forsøk på å få litt substans i debatten. Han kan like godt gi opp.

Ingen valgløfter er for store, ingen prinsipper er for faste og ingen partiprogrammer er for bindende. I Løvebakken er det viktigere å ha en original og oppsiktsvekkende kommunikasjonsform enn å si noe fornuftig. Det er langt mellom de politiske godbitene, for her står humor og underholdning i fokus.

Om serien
Løvebakken er en del av NRKs nye lørdagssatsing. Programmet gir seerne et helt nytt underholdningstilbud – noe å slappe av med og le godt av etter at ungene er i seng.

Programleder Øystein Bache har følgende kommentar:
- Dette blir mer moro enn mange fortjener. Vi snakker tross alt om NRKs minst oppdaterte politiske magasin, bemannet med Norges mest engasjerte humorister. Jeg er overbevist om at våre rikspolitikere har mye å lære av våre deltageres improvisasjonskunst, for dette kan fort bli verre enn virkeligheten, og den er som kjent ganske ille.

Foruten programleder Øystein Bache er det et fast panel på fem personer som utgjør stammen i Løvebakken. Det er teatersport-mesteren Jan-Paul Brekke, komikeren Pernille Sørensen, skuespiller Jon Skolmen og NRKs egne Kari Slaatsveen og Espen Beranek Holm. I tillegg inviteres det en gjest hver uke.


Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2004)
Programleder: Øystein Bache
Prosjektleder: Ida Simonsen
Pressekontakt: Håkon M. Sverdrup , tlf 23 04 98 41/92 01 55 79,