Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 2. august 2005 kl 22.55 Politiagentene

Politiagentens hemmelige elsker

Politiagentene Angie (Kate Kendall) og Church (Peter Phelps) kommer i alvorlig trøbbel på grunn av Angies hemmelige elsker. (Foto: Beyond Distr.)
Politiagentene Angie (Kate Kendall) og Church (Peter Phelps) kommer i alvorlig trøbbel på grunn av Angies hemmelige elsker. (Foto: Beyond Distr.)
Politiagent Angie har en personlig bekjent i Melbournes dop-miljø, Marty, som setter spanergruppen i kontakt med en beryktet narkobaron. Så truer hele operasjonen mot ham med å ende i kaos…

Noen har sniffet seg fram til at Angie skal overlevere et større pengebeløp til baronens hjemmelsmann for et parti med dop. En bande maskerte tyver dukker opp og stikker av med både pengene og stoffet. Nå sverger narkotikabaronen hevn over Marty som, viser det seg, pleier omgang med ranerne.

Redd Marty
Politiagent Church aksjonerer for å redde livet til Marty, går under jorda som korrupt politietterforsker og får satt opp en avtale med narkobaronen. Church skal få en passende belønning om han klarer å finne ut hvem ranerne var.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

To menn og tre kvinner utgjør nå Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen "Mac" MacKenzie er gjort til leder for spanergruppen etter at den tidligere sjefen Burnie Rocca havnet i et bakholdsangrep og ble satt ut av spill. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter. Den nye agenten i avdelingen, Daniella "Danni" Mayo (Roxane Wilson), har vært single en tid etter å ha hatt et forhold til Peter Church.

Programmet er sendt tidligere.

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers (serie 5)
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
I rollene: Anita Hegh, Peter Phelps, Kate Kendall, Ian Stenlake og Roxane Wilson Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57