Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. oktober 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Hjerte og smerte i Fagervik

Johan (Henrik Johansson) og Annika (Maria Sid).
 (Foto: Johan Paulin)
Johan (Henrik Johansson) og Annika (Maria Sid). (Foto: Johan Paulin)
Den svenske serien "Livet i Fagervik" er tilbake med en ny sesong på 12 episoder. Flere intrikate rettssaker venter advokat Johan og hans resepsjonist Annika.

Man skulle tro at det ikke skjer så mye på et lite sted som Fagervik. Men det er feil. I Fagervik er det hele tiden noe på gang. En gammel venn flytter hjem fra New York, det lokale koret får forsterkninger av en udyktig tenor, luften fylles av nye romantiske følelser, resepsjonisten tar seg videreutdanning, en baker får et fristende jobbtilbud... Og da har vi ikke nevnt noe av alt det stedets advokat har å hanskes med. Kort sagt, det er i Fagervik det skjer.

Hovedrollene spilles som før av Marie Sid og Henrik Johansson. I tillegg har dramaserien fått to nye personer, Rasmus som spilles av Joakim Nätterqvist og Susanne som spillas av Gunilla Röör.

Første episode
Johans barndomsvenn, Rasmus, kommer tilbake til Fagervik etter å ha bodd i New York. Johan og Annika tar seg av en tvistesak om en hund, mens Ingvar får et spennende jobbtilbud i Örebro.

Svensk dramaserie fra 2009
Produksjon: SVT
I rollene: Henrik Johansson, Maria Sid, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Lars Lind, Nadine Kirschon, Johannes Wanselow, Joakim Nätterqvist, Ola Rapace, Cecilia Forde, Moa Gammel m.fl.
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900