Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. januar 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)

NRK1 fredag 15. januar kl 23.15
Operasjon Big Sky (34:53)

Kvinne i nød?
I kveldens episode i dramaserien \"Operasjon Big Sky\" blir flyselskapet oppsøkt av en kvinne som trygler om hjelp til å flykte fra en brutal ektemann.
Den eiegode Shay blir dypt grepet av kvinnens historie og ordner det slik at hun får fly med Lexie og Jimbo. Men sannheten skal vise seg å være mer komplisert enn de først trodde.
Shay, som nettopp har fått vite at hun er adoptert, fortsetter samtidig letingen etter sin kjødelige mor. Og turbulensen i forholdet mellom Lauren og Chris ser ikke ut til å ha lagt seg. Chris nøler med å inngå et forpliktende forhold, og nå er spørsmålet om Lauren vil forlate Big Sky og takke ja til et jobbtilbud i Perth.

Om \"Operasjon Big Sky
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Overklassejenta Lauren (Alexandra Fowler) har arvet selskapet fra sin far, og går med liv og sjel inn for å få det på fote igjen. Som leder blir hun stadig utfordret av sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\"). Det tilsynelatende hund- og katt- forholdet mellom disse to har imidlertid ikke kunnet dekke over den sterke tiltrekningen mellom dem.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51