Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 6. april 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

En får det ikke alltid som en vil…

Alex (Claudia Karvan) vil gjerne ha et kjærlighetsforhold til Rex, samtidig som hun beholder vennskapet med Evan (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Karvan) vil gjerne ha et kjærlighetsforhold til Rex, samtidig som hun beholder vennskapet med Evan (Foto: Southern Star)
Leonardo Da Vinci, Michelangelo og Napoleon var alle epileptikere, men det får ikke Christian til å føle seg noe særlig bedre. Han føler seg unormal og ødelagt.

Christian møter Talia sent en kveld, og tror han har funnet en som kan forstå ham. Men han skyver henne fra seg, som han gjør med alle andre. Det er først etter at han og Evan finner en død person på gaten at han begynner å se ting i et litt annet perspektiv.

Kjærlighetssorg
Evans hjerne har forsonet seg med at det er slutt mellom ham og Alex, men tanken på henne gjør fortsatt vondt i hjertet. Alex trøster ham med at de alltid kommer til å ha kontakt med hverandre.

Rex trekker seg tilbake når han oppdager at Evan og Alex fortsatt har det hyggelig sammen. Alex er forvirret og såret, og går for å finne Rex. Det er ham hun trenger.

Kelly treffer tilfeldigvis på Nathan, og oppdager at han er i ferd med å gifte seg. Kelly blir helt satt ut. Det kunne ha vært henne, tenker hun, hvis hun bare hadde villet det…

Miranda og Chloe har det moro sammen helt til Miranda går over streken og blander jobb og fritid.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex har delt leilighet til nå, men etter at Alex har møtt Rex, flytter Evan ut av leiligheten. Evan vil gjerne være forfatter, men har ikke lykkes særlig godt. Alex gjør det ganske bra som lege.

Richie og Miranda var kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv, og er kjæreste med Nick.

Kelly og Nathan var et par, men det ble slutt fordi Kelly er aboriginer og Nathan jøde. Jason og Gabrielle var også et par, men Jason traff Caitlin som ble gravid. Heller ikke dette forholdet holdt, og nå møtes Jason og Gabrielle igjen.

Australsk dramaserie, serie 3
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "You Can’t Always Get What You Want" av Christopher Lee
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83


LENKER
  • Hjemmeside