Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 9. mars 2007 kl 19.55 Beat for beat

Sunnmøringer i Beat for beat

Ørjan Liavåg, Simone, Marian Aas Hansen og Fredrik Steen er kveldens artister. Programleder er som alltid Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Ørjan Liavåg, Simone, Marian Aas Hansen og Fredrik Steen er kveldens artister. Programleder er som alltid Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
Ikke nok med at det ene laget helt og holdent er fra Sunnmøre, en av deltakerne på det andre laget kommer også derfra. Fredrik Steen og Ørjan Liavåg stiller på samme lag i konkurranse med Marian Aas Hansen og Simone.

Fredrik Steen og Ørjan Liavåg er nok mest kjent for det store publikum som Hildegunn Moltebakk og Leif-Per, selv om de tok pause fra disse karakterene for noen år siden. Det siste året har de vært å se i revyen "Møre Banan". Ørjan Liavåg er ved siden av å være skuespiller og komiker også en svært dyktig gitarist.

Marian Aas Hansen og Simone fra D’Sound kjemper mot de to komikerne sammen med Gisle Børge Styve. Marian hadde i fjor stor suksess med showet "It’s Showtime" sammen med forloveden Kåre Conradi på Chat Noir.

Simone Larsen er mest kjent som vokalist i gruppa D’Sound. Hun har også gitt ut soloalbum.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Ida Linchausen, tlf 23 04 98 41/402 002 11
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Les mer