Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. september 2004 kl 19.55 Noen bedre

Ny festkveld med Tore og Philip

Tore Strømøy inviterer til en ny festkveld for folket. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy inviterer til en ny festkveld for folket. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Tore Strømøy byr i kveld på underholdning både fra grisen Pinka og fra mennesker med en sjelden mykhet i kroppen. Det blir også imitatorkonkurranse, en utrolig jakthistorie, sang fra en 12-åring og et møte med Norges ukjente gitarstjerne, Glenn Kristiansen.

Grisen Pinka fra Eggesbønes på Sunnmøre ble for fire år siden kalt for "Norges gladeste gris". Da hun skulle sendes på slakteriet, var det mange som gråt. Ikke minst eieren, den gang 10 år gamle Elise Stokseth Berge. Men Pinka ble reddet i siste liten. I kveld får vi hele historien, og en rørende gjenforening mellom Elise og Pinka.

Pinka er også hurtigdrikkende og skal drikke om kapp med Tor Helge Vabø som kan svelge unna en halvliter på utrolige 2 sekunder.

Myke mennesker og humor
Vi får også stifte nærmere bekjentskap med Aksel Evensen og Linn Åse Rabben som virkelig kan imponere omgivelsene med sine ferdigheter, og ikke minst få smilet fram. Evensen kan gå gjennom en hjulkapsel, mens Rabben er slangejente og kan gå med hodet mellom bena samtidig som hun synger "Flickan i Havanna". De

I imitatorkonkurransen møter vi i kveld Per Aabel, Leif Juster og kamelen Ali, utført av henholdsvis Arve Kvernhaug fra Drammen, Øyvind Skogen fra Brumunddal og Thor Lydersen fra Stavanger.

Jakt og musikk
Elgjeger Asbjørn Naustmo fra Malkvik innvier elgjakten med en utrolig jakthistorie, mens 12 år gamle Amanda Hegge Jensen fra Mosjøen står for det musikalske innslaget. Hun synger for kreftsaken og skal gi ut sin egen CD med sanger om kreft. Dette er et emne hun er blitt svært interessert i etter at begge besteforeldrene hennes døde av kreft.

I kveldens reportasje blir det mer musikk. Tore Strømøy har møtt gitarhelten Glenn Kristiansen fra Lørenskog. Tidlig i livet bestemte han seg for å bli gitarist, men lærerne var ikke så begeistret. Glenn ville heller spille gitar enn å gjøre lekser. I dag har han spilt sammen med noen av de største bandene og artistene i verden, blant andre Westlife.

Om Noen bedre
Noen bedre er Tore Strømøys nye underholdningsserie lørdagskveldene på NRK1. Programlederen har selv utarbeidet idé og konsept, og han satser på å gi det norske folk en festkveld.

Serien byr først og fremst på humor, men den gode historien er også sentral. Det skal handle om dyr, tilfeldighetenes spill, imitasjon, rare kunster, musikalske innslag og et møte med hverdagshelter.

Tore har fått med seg sin egen assistent i programserien. Sju år gamle Philip Staven Mittet fra Trondheim skal hjelpe programlederen med å la andre slippe til med sine historier, talenter og sprell.

Vises også i nett-tv.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Tore Strømøy
Prosjektleder: Henning Skjæret
Pressekontakt: Sabine Skarstad,, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,


LENKER
  • Les mer