Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 19. oktober 2011 kl 20.15 Valpekullet

Sjalusien råder


Alle valpene har nå kommet hjem til sine nye eiere, og Noddy er blitt en del av herregårdslivet til familien Stoltz Halvorsen i Sverige. Men det er ikke bare idyll. Det har nemlig gått opp for eldstehunden Happy at Noddy har kommet for å bli – og det er noe han liker dårlig.

Det er tydeligvis vanskelig for både menneske og hund å plutselig få en ny lillebror. Happy er veldig sjalusi på Noddy, men familien har et håp om at de skal bli venner til slutt.

I Sarpsborg derimot har bulldogen Simon godtatt sin nye lillebror Olah. Men det er ikke bare han Olah må bli kjent med. Han må også bli hestevant. Matmor Fredrikke tilbringer nemlig mye tid i stallen med hesten Diego, og da er Olah nødt til å bli en ordentlig stallgutt.

Whity var den tøffeste i valpeflokken, og ble dermed valgt ut til å bli familien Rydlands nye familiemedlem. De bor i fiskeværet Bleik helt ytterst på Andøya, hvor det kan være nokså værhardt til tider. Men det viser seg at hun er litt pysete i møtet med det skumle Nordishavet.

Om serien
I "Valpekullet" følger vi valpene til Cocker Spanielen Stella fra fødselen av. Vi blir med på den lange reisen ut i det fremmede, til nye mennesker og nye hjem. Valpeflokken på seks får til dels svært ulike omgivelser å takle, og familiene møter nye utfordringer i hverdagen. På veien dukker det opp både overraskelser, gleder, fortvilelse, latter, bekymring, konflikter, spenning og kjærlighet.

Familieunderholdning i åtte deler (2011)
NRK Underholdning
Kommentar: Marte Stokstad
Regi: Hege Westad
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Silje Marie Lien, mobil: 97 52 52 87
TV-seere bes ta kontakt med Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900