Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 21. november 2006 kl 21.25 Den tredje vakten

Sasha under press

Corbin Bernsen dukker opp i en gjesterolle i denne episoden (Foto: Warner Bros.)
Corbin Bernsen dukker opp i en gjesterolle i denne episoden (Foto: Warner Bros.)
Sasha hjalp Ty med dokumentene i mordsaken til faren hans, og hun informerte avdelingen for politisaker om Cruz og Yokas’ befatning med Mann-saken. Nå faller Sashas uortodokse opplysningsvirksomhet tilbake på henne selv.

For hennes kolleger i politikorpset er langt fra blide da de får vite av førstebetjent Finney ved avdelingen for politisaker at Sasha har sladret på Cruz og Yokas. De setter Sasha under sterkt press.

Våpen på avveie?
Ty finsliper nå sin anklage mot den korrupte førstebetjent Finney. Da skjer det noe som setter politiet i alarmberedskap. En tidligere detektiv i korpset blir funnet skutt og drept av en kule avfyrt med en politipistol.

Rop om hjelp
Sasha havner i en kamp for livet ute på gata. Det skjer da hun forfølger en dop-dealer som har skutt en liten pike. Sasha kaller på hjelp, men hevnlystne politikolleger lar være å reagere.

Corbin Bernsen
I kvelden episode møter vi også skuespilleren Corbin Bernsen. Han spiller en berømt actionfilm-stjerne, Carter Savage, som gjør research blant brannmennene til sin neste rolle.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: Rat bastard
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.noLENKER
  • Les mer