Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. november 1999 kl 19.35 Kjempeflax

Kjempeflax


NRK1 fredag 5. november kl 19.35
Kjempeflax

Premiere!

Mer spill og moro med Kjempeflax

NRK1 byr på mer spill og moro i beste sendetid fredag kveld, rett etter Dagsrevyen. Da er det klart for Kjempeflax, et nytt flax-lotteri fra Norsk Tipping hvor deltagerne kan skrape seg til å være med i et spennende underholdningsprogram med mulighet for store gevinster.
Programleder Camilla Hartsang Sætvedt håndterer den spennende finalen med fire finalister som har skrapt seg til å delta i programmet.
Tre av spillerne trekkes ut til å delta i TV-programmet uken før, den fjerde trekkes ut samme kveld som programmet går på lufta og deltar på telefon.

Spenning fra minutt til minutt
I første runde skraper deltagerne seg frem til et månedsbeløp som de vinner månedlig i et halvt år. I neste runde forsvinner to ut av konkurransen. De to deltagerne som står tilbake skraper dermed frem det antall år de vinner månedsbeløpet fra første runde. Topp-gevinsten er en månedlig utbetaling på 20.000 skattefrie kroner hver måned i 20 år. Deltagerne skraper seg frem til gevinstene elektronisk på TV-skjermen slik at seerne kan følge og føle spenningen fra minutt til minutt.
Programmet, som er produsert av Nordisk Film og TV AS, er et internasjonalt program med tittelen \"Win for life\".

For folk flest
- Programmet er et kjapt, hyggelig og underholdningsprogram for folk flest og med folk flest. Derfor gleder jeg meg til å lede et program som bare skal bestå av glede, lek, spill og moro, sier Camilla Hartsang Sætvedt.
Programlederen får sin debut med dette programmet men har solid TV-erfaring og fartstid fra TvNorge både som programvertinne og prosjektleder.
Fjernsynsdirektør Hans-Tore Bjerkaas i NRK har vurdert programmet til et spennende TV-program som passer godt inn i det fredagstilbudet NRK1 varter opp med.
- Programmet bør kunne samle mange seere og markere en festlig start på helgen og TV-kvelden, sier han.
Deltagere som ikke kommer så langt som til TV-studio kan også vinne premier varierende fra 2500 kroner til 50.000 kroner.

NRK1 fredag kl 19.35

Bilde (via Scanpix/Internett)
Programleder Camilla Hartsang Sætvedt gleder seg til mere spill og spenning i Kjempeflax på NRK1 (Foto: Odd-Steinar Tøllefsen).

Pressekontakt: Hans Hjellemo, telefon 23047064\0\0\0\0\0\0\0\0\0