Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. mai 2003 kl 22.10 Hotellet

Gode og dårlige nyheter

Maria (Anne-Grethe Bjarup-Riis) har vært hos gynekologen, og har en god nyhet til Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Maria (Anne-Grethe Bjarup-Riis) har vært hos gynekologen, og har en god nyhet til Adam (Martin Hestbæk) (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Maria Faber har vært hos gynekologen, og har en god nyhet til ektemannen Adam. Samtidig faller servitøren Anettes sønn, Emil, ned trappen da han og søsteren er alene hjemme. Kjøkkensjefen Lasse, som har et godt øye til Anette, blir med henne på sykehuset for å støtte og trøste henne.

Sjefen for "Catwalk Models" leier et rom på Hotel Faber for å plukke ut unge piker til "Model of the Year"-konkurransen. Julie forsøker iherdig å overbevise ham om at finalen bør holdes på Hotel Faber.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske serien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber, deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup-Riis
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder, lena Maria Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83