Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. desember 2006 kl 20.10 Kvelden før kvelden

Hildes juleforberedelser

Kvelden før kvelden: Hilde Hummelvoll er programleder for tredje år på rad (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kvelden før kvelden: Hilde Hummelvoll er programleder for tredje år på rad (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Også i år sørger Hilde Hummelvoll for førjulsstemning kvelden før kvelden. Kokken Lars Barmen er på plass. Han kommer med tips både om julemat og restemat i romjulen. Mia Gundersen, Ingrid Bjørnov og vinneren av Kjempesjansen, Alexander Rybak, er blant gjestene i et julepyntet studio.

Vestre Bærum Pikekor skaper stemning med "Glade jul", "Det lyser i stille grender", hvor Mia Gundersen er solist, og Alf Prøysens "Julekveldsvise".

Ingrid Bjørnov trives ved et piano, og denne spesielle kvelden har inspirert henne til verbal-musikalske sannheter. "Instant Christmas" blir urframført i kveld.

Linn Skåber har humor som sin hovedgeskjeft, og som helsekostfanatikeren Heidrun Sverresdottir har hun et og annet å si om alternativ julemat.

Nordic Tenors bidrar med vakker musikk, og det gjør også husbandet som består av Hans Aaseth (gitarer), Børre Flyen (trommer, perkusjon), Eirik Are Andersen (bass) og Steffen Isaksen (keyboard og kapellmester).

Villmarkens sønn
Lars Monsen befinner seg i Jokkmokk, hvor han feirer jul utendørs for 17. gang. Samboeren, Monsen og bikkjene er i julestemning så det holder.

"Grevinnen og hovmesteren"
Den nye biskopen i Hamar, Solveig Fiske, er gjest i studio, og "Grevinnen og hovmesteren" dukker som vanlig opp rundt klokka 21.00.

Egenprodusert program fra NRK underholdningsavdelingen
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Kerstin Asplund, tlf: 90 85 59 95 kerstin.asplund@nrk.no
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no