Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. september 2008 kl 19.55 Kvitt eller dobbelt

Duell i store kattedyr

Nadia Hasnaoui er programleder for Kvitt eller dobbelt. Foto: Anne Liv Ekroll
Nadia Hasnaoui er programleder for Kvitt eller dobbelt. Foto: Anne Liv Ekroll
Det blir en spennende duell i temaet store kattedyr i kveldens Kvitt eller dobbelt. Den av deltakerne som har flest riktig går videre i programmet, mens den tapende duellanten må reise hjem.

Martin Løvbakk Iversen (16) skal duellere med Vedant Raen Brandseth (10) i temaet store kattedyr. Martin kommer fra Tverlandet like ved Bodø. Han synes det er noe helt spesielt ved de store kattedyrene, og favoritten hans er tigeren, fordi den er størst og finest. Martin liker å fotografere, og aller best liker han å ta bilder av store kattedyr. Han er sikker på hvilket yrke han kan tenke seg når han blir voksen; zoolog! Vedant kommer fra Oslo. Han er veldig glad i dyr og løver er hans favorittdyr. Hvis han vinner duellen og 96 000 kroner, har han lyst til å dra på safari til savannene i Afrika. Reglene er klare, den som klarer flest spørsmål i duellen går videre, den som får færrest riktige må reise hjem.

Nytt av året
Programmet har også fått noen nye elementer, i år har vi deltakere i alle aldre og det er også duket for en Kvitt eller dobbelt-duell. I tillegg er hovedpremien på 48 000 kr doblet til 96 000 kr.

Om programmet
"Kvitt eller dobbelt" gikk første gang i 1961 og er blant NRKs mest kjente produksjoner. Programmet har vært sendt åtte ganger tidligere, den siste runden for voksne så sent som i 1994. Da var Knut Bjørnsen programleder. I 2006 og 2007 ble Kvitt eller dobbelt igjen en seersuksess med Nadia Hasnaoui som programleder i studio.

Egenprodusert underholdning (2008)
Programledere: Nadia Hasnaoui
Hoveddommer: Merete Smith
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Karoline Berg , 23049486/90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Les mer