Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 16. februar 2002 kl 22.45 Meglerne på Wall Street

Kniving mellom generasjonene

Bestefar Robert
Bestefar Robert "Keiseren" Roberts (Donald Moffat) er ikke blid når barnebarnet "Ditto" (George Newbern) starter eget meglerfirma i Wall Street (Foto: Warner Bros Int. Television Distributions)
I dagens USA handler alt om eierskap, enkelt og greit. Og ingen steder er dette så tydelig som i Wall Street, hvor seks unge, fremadstormende aksjemeglere satser for å gjøre karriere. I denne amerikanske dramaserien foregår en intens maktkamp. Den nye generasjonen på Wall Street får den eldre garde til å se rødt.

Det ”svarte fåret” Robert ”Ditto” Roberts III” (George Newbern) avskyr sin despotiske bestefar, Robert ”Keiseren” Roberts (Donald Moffat), og er villig til å risikere alt når han forlater familiefirmaet. Sammen med andre misfornøyde, unge meglere starter Ditto et konkurrerende firma, noe som gjør den gamle patriarken rasende.

Uten finansiering og klienter, og med en fiendtlig innstilling fra hver eneste aksjespekulant i byen, er gjengens eneste håp deres nye rekrutt, forhandlingshaien Hunter Lasky (Stanley Tucci).

I disse nådeløse omgivelsene er det ingenting som heter å spille ”safe” for de virkelige vinnerne. Den eneste strategien som lykkes er å stå på til du stuper.

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: ”Bull”
I rollene: George Newbern, Donald Moffat, Ian Kahn, Malik Yoba, Christopher Wiehl, Elisabeth Rohm og Alicia Coppola.
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1.Bestefar Robert ”Keiseren” Roberts (Donald Moffat) er ikke blid når barnebarnet ”Ditto” (George Newbern) starter eget meglerfirma i Wall Street (Foto: Warner Bros Int. Television Distributions)

2. Den nye generasjonen på Wall Street er nådeløse, og villig til å satse alt for å vinne (Foto: Warner Bros Int. Television Distributions)