Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. desember 2007 kl 22.20 Miss Marple: Sittaford-mysteriet

Snøvær og spiritisme for miss Marple

Miss Marple (Geraldine McEwan) må løse en mystisk mordgåte. Her står hun sammen med hotelleier Trevelyan (Timothy Dalton) (Foto: Granada)
Miss Marple (Geraldine McEwan) må løse en mystisk mordgåte. Her står hun sammen med hotelleier Trevelyan (Timothy Dalton) (Foto: Granada)
Alle togene fra Exhampton er innstilt på grunn av et kraftig snøfall. Miss Marple har tatt inn på hotellet Sittaford House, som ligger ensomt til på landet. Hun venter på nevøen som skal komme fra Frankrike.

Miss Marple blir kjent med hotelleieren Trevelyan, som er en kjent politiker. Trevelyans venn Enderby stusser over at Trevelyan insisterer på å overnatte på TheTree Crowns Inn et stykke unna.

På The Tree Crown Inn blir en av gjestene funnet død på rommet, trolig myrdet. På forhånd har en gruppe spiritister fått varsel om dødsfallet da de satt med åndebrett.

Hotellet er isolert på grunn av snøværet, og politiet kommer ikke frem. Det blir opp til miss Marple å løse mysteriet, og saken blir vanskeligere enn den ser ut til.


Britisk krim fra 2006
Originaltittel: The Sittaford Mystery
Med Geraldine McEwan, Timothy Dalton, James Wilby, Laurence Fox og Rita Tushingham.
Kontaktperson: Berit Ekholdt, tlf 23 04 94 50 / 99 79 77 43
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no