Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 24. mai 1999 kl 19.00 Pop-TV

Pop TV

NRK2 U: Musikk uke 21

U: Musikk for aller siste gang

PopTV mandag kl 19.00
DRÖMHUS er en av Sveriges største dance-sensasjoner - hvem har vel ikke fått med seg superhiten \"Vill ha deg\"? I denne utgaven av PopTV, som forøvrig er den siste noensinne, er det DRÖMHUS som velger videoene!

Om serien
PopTV er programmet der ulike artister - med eller uten TV-tekke og erfaring - får spille sine yndlingsvideoer for deg.\"Pop- stjernene\" fungerer som programledere og velger videoer ut fra høyst personlige kriterier.
Rett og slett et program med stjerner uten nykker!

Jazz & Heavy tirsdag kl 19.00
Den aller siste utgaven av Jazz & Heavy tar, bokstavelig talt, helt av...
Tonnys reiselyst når uante høyder, og han lokker en gjeldstynget Geir ut på det som skal bli deres livs reise. Sammen skal de oppsøke det ultimate kryssningspunktet mellom jazz og heavy. For de fleste ville det være et problem at dette punktet lå midt i Andromedagalaksen, 2,2 millioner lysår borte, men for Tonny og Geir er dette bare en utfordring. En utfordring de tar innimellom legendariske jazz og heavyvideoer...
Gå for all del ikke glipp av Jazz & Heavys siste kapittel!

Om serien
Tonny & Geir er begge musikkelskere, men sterkt uenige om hvilke premisser som ligger til grunn for \"god musikk\". Tonny sverger til fri-jazz mens Geir står med begge beina godt plantet i heavy metal-land. Dermed er det duket for musikkdiskusjon på høyt plan! Det at disse guttene nå også deler leilighet, og har en forkjærlighet for tall og statistikker, gjør ikke diskusjonene mindre livlige. Se opp for rare musikkvideoer!

\"M\"- onsdag kl 19.00
Blackmetalbandet DIMMU BORGIR har skapt furore i Norge med opptreden på spellemannprisen og plater som \"Spiritual Black Dimentions\" og \"Godless Savage Garden\". Kjell Paulsen har tatt turen ned i kjeller\'n for å snakke med dem om satanisme og norsk black metal. ADD N TO (X) spiller avntgardistisk rock \'n\' roll
med to trommiser og masser av elektronisk utstyr.
Nazneen Khan har intervjuet dem om støy og avantgardisme.

Om serien
Musikkmagasinet \"M\" er et ukentlig program som dekker et vidt spekter av musikkstiler. Du får intervjuer og musikkvideoer med artister fra både inn og utland. Magasinet inneholder bl.a. reportasjer laget av de tre profilerte reporterne Nazneen Khan, Kjell Paulsen og Per Sundnes.
\"M - for deg som er litt mer musikkinteressert enn \"Absolute Music\"-kjøperen\".

Egenprodusert fra NRK2
Pressekontakt i U: Musikk: Lars Nedland, tlf. 23042880/90565853