Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 10. oktober 2009 kl 19.55 De ukjente

"Oh my God", for en konkurranse!

De ukjente (5): Stian Barsnes-Simonsen med skuespillerlagene: Karita Bekkemellem og Eli Hagen, Jan Thomas og Christopher Mørch Husby. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
De ukjente (5): Stian Barsnes-Simonsen med skuespillerlagene: Karita Bekkemellem og Eli Hagen, Jan Thomas og Christopher Mørch Husby. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Kjendisstylist Jan Thomas og hans ektemann Christopher Mørch Husby skal i kveldens utgave av "De ukjente" konkurrere mot Eli Hagen og Karita Bekkemellem.

Hvordan ser en negldesigner ut? Eller en kranfører? Jan Thomas har mange års erfaring i å style folk slik at de tar seg best mulig ut, men hvor god er han til å "se" hva folk har for yrke? Og kan hans ektemann, Christopher, lese mennesker?

Paret konkurrerer i kveld mot to skarpskodde damer, tidligere statsråd Karita Bekkemellem og Eli Hagen. Begge to har lang fartstid innen politikkens arena og har nok plukket opp en ting eller to når det gjelder menneskekunnskap.

Kveldens yrker er: Dansepedagog, jordmor, kranfører, wrestler, negldesigner og bilmekaniker. Og spørsmålet er: For det laget som taper her i kveld – hva er verst? Å bli kalt ut som bilmekanikervikar eller profesjonell wrestler? Følg med og se…

Om serien
Stian Barsnes-Simonsen er programleder for "De ukjente" der to lag bestående av to kjente mennesker skal prøve å plassere seks gitte yrker på seks helt ukjente personer.
Spørsmålet er hvor gode er yrkesutøverne er til å "lyve på seg" et annet fag enn det de driver med. Hvor gode er kjendisene til å gjette? Hvor langt vil de gå for sin overbevisning?

Lagenes valg underveis vil medføre til dels dramatiske konsekvenser. Hvis man plasserer feil person i et yrke, blir "straffen" at lagene må ut i vikartjeneste i nettopp det yrket. Hvordan dette går, vil selvsagt TV-seerne få følge meget nøye med på!


Egenprodusert underholdningsprogram
NRK Underholdning 2009
Prosjektleder: Stig Karlsen,
Programleder: Stian Barsnes-Simonsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no