Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. mars 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Brannstifter på ferde

Politimannen Bosco (Jason Wiles) i
Politimannen Bosco (Jason Wiles) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Politimannen Bosco blir involvert i en brann på et supermarked. Den kjærlighetssyke Doc på ambulanseteamet involveres også i brannen, men på en helt annen måte.

Bosco er innom et lokalt supermarked sammen med sin mor da det begynner å brenne. Politimannen hjelper til med å evakuere kundene, men kommer til kort da han forsøker å redde en ung mor fra flammene.

Senere viser det seg at brannen er påsatt, og Bosco lover seg selv å finne brannstifteren.

Hjerte i flammer
Doc på ambulanse-teamet kjører skadde mennesker fra brannen til sykehus, og den vakre kvinnen Joy er blant dem. Doc som er inne i en vanskelig periode i sitt kjærlighetsliv, ber Joy med ut på en date.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Firestarter"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider