Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 23. november 2010 kl 19.45 Ut i naturen: Magasin

Spenning i skogen


Det føles trolsk når vi viser finalistene i årets seervideo-konkurranse på flatskjerm i høstskogen. Trærne står som elegante kulisser og speiler seg i et islagt tjern. Bålrøyken danser over skogbunnen når de 10 naturvideoene lyser opp på skjermen. Seerne stemmer på dem de synes er best.

I år er det Kristin Folsland Olsen fra Baffin Babes som får servert varme popcorn rett fra bålet av Kari Toft. Folsland Olsen har nettopp hatt suksess sammen med sine tre venninner med både TV-program og bok fra den tøffe skituren deres over den kanadiske øya Baffin Island.

I kveldens program får vi se flere spektakulære klipp fra jente-ekspedisjonen som ikke er blitt vist på TV før. Vi ser også hvordan en Baffin Babe reagerer når hun blir bedt om å ta julebadet i det islagte skogstjernet.

Seerne avgjør
Men først og fremst blir det en spennende konkurranse med 10 gode og svært forskjellige videoer fra norsk natur. Seerne opplever nemlig ikke bare naturen gjennom fjernsynsskjermen. Gledelig mange klarer faktisk å filme unike øyeblikk i vill natur. Hvem vinner?

Egenproduksjon, 2010.
Programleder: Kari Toft
Redaktør: Terje Dale
Produsent: Bjørg Langeland
Pressekontakt: Sidsel Mundal , 23 04 92 82/41 45 23 26,
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Publikumssevice