Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. august 2003 kl 19.55 Hvilket liv!

Nick flytter hjemmefra

Nick (Kris Marshall) flytter hjemmefra – til Bens glede og Susans bekymring (Foto: BBC)
Nick (Kris Marshall) flytter hjemmefra – til Bens glede og Susans bekymring (Foto: BBC)
For én gangs skyld er det Bens drøm, og ikke mareritt, som blir til virkelighet når poden Nick omsider annonserer at han skal flytte hjemmefra. Og som om ikke det er godt nok, den noe enfoldige eldste sønnen har også fått seg jobb – selv om det er på pappas lokale pub.

I motsetning til Ben begynner Susan å savne sønnen, og snart drar hun med seg Ben for å ta Nicks bolig i nærmere øyesyn. Til tross for Nicks entusiasme, er ikke leiligheten like bra som Nick vil ha dem til å tro.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 i fjor sommer også, og dette er den siste episoden av de 13 nye som NRK1 har vist i sommer.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick); Daniela Denby-Ashe (Janey og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83