Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 25. juni 2003 kl 22.40 Våre små hemmeligheter

Kunsten å leve i nuet

Miranda (Abie Tucker) og Gabrielle (Sibylla Budd) hygger seg med Jason (Damian de Montemas) og Evan (Samuel Johnson) før tragedien rammer dem (Foto: Southern Star)
Miranda (Abie Tucker) og Gabrielle (Sibylla Budd) hygger seg med Jason (Damian de Montemas) og Evan (Samuel Johnson) før tragedien rammer dem (Foto: Southern Star)
Alex er forvirret og føler seg avvist av Evan. Vennskapet som har vært så sterkt, synes å forvitre. Miranda forbereder seg til premieren på ”Måken”, mens Richie gjør seg klar til å forlate leiligheten de har delt i tre år. Kelly treffer Nathan, en tidligere bekjent, igjen, og husker plutselig hvor godt hun likte ham.

Sam spør Will om han elsker henne, og for å erte henne svarer han nei. Like etterpå blir Sam påkjørt av en bil, og drept. Wills verden faller sammen mens han prøver å komme over det fryktelige tapet. De andre samler seg rundt ham, og spenninger og uenigheter blir glemt. De forstår hvor mye de betyr for hverandre, og tenker over hvor fort et liv kan være over.

Fylt av skyldfølelse blir Will innblandet i en slåsskamp med en bølle på byen, og ender opp på sykehuset. Alex lapper ham sammen.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leilighet et sted i Melbourne. Deres dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83