Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. mars 2011 kl 20.15 Nummer 1

Én skal ut


Kampen om å bli Norges største keepertalent tilspisser seg. Tre av deltakerne har ikke overbevist på treningene og står i fare for å bli sendt hjem. Nå må de ta seg sammen, ellers bærer det rett ut.

På Helgelandsmoen fortsetter konkurransen om å bli Norges største keepertalent. Elleve skal bli til ti, og i faresonen står Hannah, Daniel og Michael. De må nå ta seg sammen i de få treningsøktene som gjenstår før avgjørelsen tas. For Daniel blir ikke det så lett. Han har nemlig fått en skade.

Egen jury
Juryen som avgjør deltakernes skjebne, ledes av treneren Frode Grodås. Med seg har han to meget kvalifiserte jurymedlemmer: Anja Andersen, den beste kvinnelige håndballspilleren verden har sett og Stabæks målfarlige spiss, svensken Daniel Nannskog.

Før avgjørelsens time får deltakerne besøk av balansekunstneren Eskil Rønningsbakken. Han skal lære dem å gå på line. Etter litt tørrtrening på Helgelandsmoen tar han dem med til Mørkgonga for å gå over et juv som er 100 meter dypt.

Om serien
40 av landets største keepertalenter er blitt til åtte gutter og tre jenter mellom 15 og 17 år. I ukene fremover skal de bo, trene og konkurrere på Helgelandsmoen. De skal kjempe om å bli kåret til Norges største keepertalent, og bare én kan vinne. Premien er et treningsopphold hos en av verdens mest berømte fotballklubber – FC Liverpool.

Frode Grodås og Stig Inge Bjørnebye er trenere og har ansvaret for det sportslige opplegget. Deltakerne må gjennom flere treninger hver, i tillegg til å bli satt på harde utfordringer. Hvor lenge hver deltaker får være med i konkurransen, avhenger av talent, oppførsel og innsats. En etter en vil deltakerne bli eliminert og til slutt vil det stå igjen en vinner – nemlig Norges største keepertalent!

Norsk underholdningsserie i 10 deler (2010)
Programleder: Harald Thingnes
Produsert av: Eyeworks Dinamo for NRK
Prosjektleder NRK: Barbara Jahn
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900