Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. august 2004 kl 06.28 Frokost-tv

Nye morgenfugler på skjermen

Nadia Hasnaoui og Claus Wiese er par i Frokost-tv. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Nadia Hasnaoui og Claus Wiese er par i Frokost-tv. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Fire nye morgenfugler er klar for å lede høstens Frokost-tv. Nadia Hasnaoui og Claus Wiese er det ene paret, mens Cille Biermann og Erik Wold utgjør det andre.

Både Nadia og Claus startet sine tv-karrierer i statskanalen, og nå gjør de comeback på NRK med Frokost-TV. Nadia har erfaring med morgenfjernsyn fra TV2, mens Claus tidligere gjorde kveldsunderholdning på NRK. De skal alternere annenhver uke med Cille og Erik.

Erik var en av fire programledere som startet Morgennytt på NRK i 1999. Cillie har flere års erfaring fra radio som programleder i Nitimen og Reiseradioen.

Mye som før, men noe nytt
Ellers skiller ikke Frokost-tv-konseptet seg nevneverdig ut fra tidligere sesonger, men noe nytt blir det i høst: Per Sundnes skal gi seerne musikkanmeldelser hver onsdag, og det blir sportsnyheter hver dag til faste tider, kl 07.15 og 08.15, presentert av Susann Michaelsen og Marianne Kvamme Amingual.

Ellers blir det faste spalter med legebesøk mandager, kokke-Lise Finckenhagen serverer mat og oppskrifter tirsdag, onsdag og fredag. Gartner Tor Smaaland skal fortelle om hage og blomster på torsdager, det blir kunst med Tommy Sørbø på tirsdager, fotballprat med Torgeir Bjarmann, språkekspertise med Sylfest Lomheim og film med Pål Bang-Hansen.

I tillegg blir det spennende gjester, både snakkende, syngende og spillende. Forskjellige temaer tas opp, og det blir både konkurranser og spørsmål fra seerne.

Egenprodusert magasinsending fra NRK Underholdning
Programledere: Nadia Hasnaoui, Claus Wiese, Cille Biermann og Erik Wold.
Prosjektleder: Lisbeth Larness Roås
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

LENKER
  • Les mer