Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. mars 2003 kl 23.20 Den tredje vakten

Ny jente i klassen

Alex Taylor (Amy Carlson) skaper splid på brannstasjonen. (Foto: Warner Bros.)
Alex Taylor (Amy Carlson) skaper splid på brannstasjonen. (Foto: Warner Bros.)
Brannstasjonen får et nytt medlem i kveld da den mystiske og reserverte Alex Taylor dukker opp. Hun møtes med sterk mistanke fra de andre, også fra Jimmy som er tilbake etter sykehusoppholdet.

Jimmy Doherty (Eddie Cibrian) er på bedringens vei og er fast bestemt på å ta opp igjen der han slapp da han ble skadet. Dette skaper en viss uro på brannstasjonen, folk blir irritert over hans enorme trang til å bevise at han kan fungere som før.

Fersking
Ankomsten til Alex Taylor (Amy Carlson) skaper splid i gruppa da det kommer frem at hun tidligere har anklaget en populær brannmann for seksuell trakassering.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde mennesker i den ytterste nød.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41 sidsel.linden@nrk.noLENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse om Den tredje vakten