Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 30. april 2000 kl 20.25 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 30. april kl 20.25
Den sjette dagen (15:24)

Abort eller ikke?

Beatas graviditet blir omfattet med mye oppmerksomhet i kveldens episode av \"Den sjette dagen\" på NRK1. Mauritz har bevisst gått rundt og fortalt kreti og pleti om at et nytt barn er underveis. Dette misliker Beata, for hun har ennå ikke bestemt seg for om hun vil beholde barnet.

Gamle Theodor er av den oppfatning at graviditeten er et ulykkelig feilgrep. Han hevder med styrke at ingen kan likevel erstatte Felicia. Beata på sin side vil vite hvorfor Mauritz har fortalt så mange om hennes tilstand. Hva er det han ønsker å oppnå med det?

Da Stig får høre om Beatas tilstand, blir han fortvilet og drikker seg sørpe full. Sjanglende beruset dukker han opp hos Beata og skjeller henne ut for å være en hore. Og dermed ser det ut til at all dialog mellom disse to skal forstumme.

Britt-Maria har bestemt seg for å begynne å jobbe igjen, til tross for at Odd mener det er altfor tidlig. Da hun kommer hjem, synes hun det er påfallende stille i huset. Hun føler angst og aner at noen andre befinner seg i nærheten. Kan det være den etterlyste Skovås?

NRK1 søndag kl 20.25
Blir også sendt i NRK1 4. mai

Svensk thriller- føljetong i 24 deler
I rollene bl.a. Helena af Sandberg, Göran Ragnerstam, Måns Westfeldt, Dag Malmberg og Charlotta Jonsson
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53