Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 2. april 2010 kl 23.15 Etter katastrofen

Endelig sammen igjen

Julie Graham (Abby Grant), Zoe Tapper (Anya Raczynski), Phillip Rhys (Aalim Sadiq), Robyn Addison (Sarah Bowyer), Chahak Patel (Najid Hanif), Paterson Joseph (Greg Preston), Max Beesley (Tom Price)(Foto: BBC Worldwide)
Julie Graham (Abby Grant), Zoe Tapper (Anya Raczynski), Phillip Rhys (Aalim Sadiq), Robyn Addison (Sarah Bowyer), Chahak Patel (Najid Hanif), Paterson Joseph (Greg Preston), Max Beesley (Tom Price)(Foto: BBC Worldwide)
Abby og gjengen er endelig fulltallig igjen, og sammen reiser de sørover for finne seg et nytt hjem. Greg og Abby legger ut på en tur for å følge opp sine egne undersøkelser av viruset som rammet dem.

På jakt etter et nytt hjem, kommer de over et lite samfunn med overlevende. Etter et samråd i gruppa blir de enige om å ta imot gjestfriheten de andre tilbyr. Al og Sarah er oppetter ørene forelsket og dyrker sin egen romanse, mens det koker over for Tom når Anya blir venn med lederen av det lille samfunnet.

Om serien
Hva gjør et menneske når det blir stilt overfor det utenkelige? Hvor mye er et menneske i stand til å tåle? "Etter katastrofen" er en ny og spennende serie som stiller spørsmål om menneskets natur og konfronterer oss med vår aller dypeste frykt. Den blir sett på som tidenes modigste serie - den kjører berg- og dalbane med seernes følelser.

Et dødelig influensavirus har tatt livet av nesten hele jordas befolkning. Alt som en gang var trygt og godt, er nå fremmed og farlig. Det finnes ingen lov, ingen kommunikasjon, ingen transport, elektrisitet eller rent vann. De overlevende har to valg – stå sammen eller dø!

De som har unngått å bli smittet av viruset, er husmoren Abby som er på en desperat jakt etter sin elleve år gamle sønn. Hun får følge av Greg; en godhjertet mann med en smertefull fortid, Anya; en lege som har sett og opplevd altfor mye, Al; en tidligere playboy som tar på seg rollen som reservepappa og Tom Price; en kjekk, urban fyr som ingen vet har rømt fra et høysikkerhetsfengsel.

Våren 2010 sendes sesong 2 på NRK1.

Britisk dramaserie i seks deler (2008)
Produsert av: BBC Worldwide
Originaltittel: Surviviors, sesong 2
I rollene: Julie Graham som Abby, Max Beesley som Tom Price, Nikki Amuka–Bird som
Samantha Willis, Zoe Tapper som Anya, Paterson Joseph som Greg, Shaun Dingwall som David, Phillip Rhys som Al, Freema Agyeman som Jenny og Chahak Patel som Najid.
Pressekontakt: Silje Marie Lien, 23 04 41 01/ 975 25 287
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900
Publikumssevice
LENKER
  • Les mer