Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 5. desember 2011 kl 21.30 Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Sånn er livet


Mattias våkner opp et eller annet sted på Færøyene, hvor han håper å kunne forsvinne for godt.

En mann ved navn Havstein tar Mattias med hjem til et sted nordpå, hvor han snart tilbys å bo inntil videre sammen med en gjeng færøyinger som, vel, har sine egne problemer. Slik møter han Anna, Palli, Ennen. Og Eydis og Sofus.

Den mystiske Carl
Forsøket på å stable seg selv på bena igjen kan begynne, ispedd arbeid med å lime sammen souvenirsauer i ull og tre, og forsøk på å forstå Havsteins mystiske besettelse av Karibien. Det handler også om å få svar på spørsmålet om hvem Carl er, amerikaneren som en natt dukker opp i en livbåt, tilsynelatende uten forhistorie.

Om serien
Mattias blir født samme natt som månelandingen finner sted, i 1969. Allerede som barn bestemmer han seg for å leve som Buzz Aldrin, det andre mennesket på månen og den evige toer.

Verken Mattias’ foreldre, kjæresten eller bestevennen Jørn klarer helt å akseptere denne livsanskuelsen, og det blir ikke bedre av det faktum at Mattias sannsynligvis har den største sangstemmen Norge aldri får hørt.

Når Mattias sommeren 1999 mister både kjæresten og jobben, lar han seg overtale til å bli med til Færøyene, hvor Jørns band skal spille konsert. Egentlig skal han hjem igjen etter noen dager. Men det skal så lite til før alt ramler sammen.


Produsert av Motlys for NRK
Produsent: Yngve Sæther
Regi: Geir Henning Hopland
Med: Pål Sverre Valheim Hagen, Bjarne Henriksen, Rikke Lylloff, Helle Fagralid, Chad Coleman, m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900