Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 10. oktober 2002 kl 19.25 Dagen, den er din

Drømmedag med Alex

Alex Rosén møter profilerte nordmenn i Dagen den er din. (Foto: Mette Randem)
Alex Rosén møter profilerte nordmenn i Dagen den er din. (Foto: Mette Randem)
NRK2 viser i høst reprise på serien "Dagen, den er din" som ble sendt på NRK1 ifjor høst. Her møter Alex Rosén kjente mennesker på steder som betyr noe for dem, og sammen skal de gjøre ting den utvalgte ønsker seg. Samtidig får vi et innblikk i vedkommendes liv og tanker.

I motsetning til ”Folk i farta”, der Alex møtte kjente nordmenn i utlandet, holder han seg i "Dagen, den er din" på hjemmebane. Fra morgen til kveld skal Alex og den heldige gjøre morsomme ting sammen, og det blir også tid til en liten alvorsprat.

- Dette er på en måte action-tv med substans, sier prosjektleder Charlo Halvorsen.

Landet rundt
Det er stor variasjon i det Alex har lagt opp til. I første program skal han spille inn kortfilm med regissør Thomas Robsahm og hele hans familie. I senere programmer møter vi blant andre Jahn Teigen som stiller til hip hop-duell og tas med på Oslo-sightseeing på tandemsykkel. Jørn Stubberud fra Black Metal-bandet Mayhem slår av en hyggeprat om familieliv og grisehodekasting, og det blir jakt etter røttene til bilopphugger og DDE-vokalist Bjarne Brøndbo i Namsos. Den ikke ukjente ordføreren i Os, Terje Søviknes, får seg også et besøk av herr Rosén.

Hva Alex ellers kan overraske med gjenstår å se…

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Alex Rosén
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Annna-Marie Normann, 23047853